• Telefon: +36 20 992 0054
  • Email: info@hardtoil.hu
  • Nyitva Tartás: 8:00-17:00

Termékek

Ipari kenőanyagok

 

HLP-és HLP-D hidraulika olajok

Ezeket a hidraulikaolajokat jó demulgeáló tulajdonságaik, öregedés elleni nagy stabilitásuk és a kopásvédelem jellemzik. Megfelelnek a DIN 51524 2. részének. ISO 2 - 150 viszkozitási tartományban elérhető. HLP-D Hhidraulika olaj, mely megfelel a DIN 51524 2. résznek, kiváló mosó- és diszperziós tulajdonságokkal, valamint kopásvédelemmel.

CLP ipari hajtómű olajok

Magas teljesítményű sebességváltó olajak, minden típusú ipari felhasználáshoz. Ezek a termékek megfelelnek a DIN 51517 3. részének. A terhelési fokozat nagyobb, mint 12. ISO 5 - 680 viszkozitási tartományban elérhető.

CGLP szánkenő olajok 

Kenőanyagok vágányokhoz és vezetősínekhez, amelyek megbízhatóan akadályozzák meg a ragasztó-csúszó(?) mozgásokat. A jó lebontó tulajdonságok megakadályozzák a hűtő kenőanyagokkal való keveredésüket. Megfelelnek a DIN 51502 CGLP szabványnak. ISO 32 - 460 viszkozitási tartományban elérhető.

VDL ZET-kompresszor olaj

DIN 51506 VDL szabványnak megfelelő, alacsony párolgási veszteséggel és magas öregedés elleni stabilitással rendelkező kompresszor olajak. Előre-hátra mozgó telepítés(?) és rotációs lebeny kompresszorok a gyártó utasításainak megfelelően. ISO 68–150 viszkozitási tartományban elérhető..

Orsóolajok

Paraffin alapú gép olajok az orsók kenésére szerszámgépekben. A termékek átlátszóak és ellenállnak az oxidációnak. ISO 2 - 32 viszkozitási tartományban elérhető.

Kenőzsírok

Több célra felhasználható zsírok, folyékony zsírok, csapágyzsírok, magas hőmérsékletű zsírok, szilícium zsírok minden NLGi osztályban, minden tartályméretben a patronoktól a dobokig.

Hajtóműolajok

A sebességváltónak minden motorban kulcsfontosságú szerepe van a legjobb teljesítmény elérésének biztosítása érdekében. Széleskörű termékskálát biztosítunk Önöknek. Olajak erősen megterhelt gépekhez, kenőanyagok a modern automata és robot által vezérelt sebességváltókhoz és hajtóműolajak mezőgazdasági gépekhez.

Különlegességek/ sajátosságok

Élelmiszer kenőanyagok, fehér olajok, biológiailag lebomló kenőanyagok, hőátadó olajok, hengerolajok stb.

Dielektrikumok

Rendelkezünk az Ön számára megfelelő dielektrikákkal, akár mikro megmunkálást, simítást vagy nagyolást végez. Az új generációs, többfunkciós erodáló és csiszoló gépek számára is elérhetők alacsony szagú termékek.

 

Motorolajok

Széleskörű kenőanyag skálával rendelkezünk, megfelelvén nagyon sok típusú motor követelményeinek. Dízel vagy benzin üzemű személyautóktól kezdődően egészen Euro IV-es kibocsátási besorolású tehergépjárművekig.

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Hívjon Bennünket!

Hírlevelünk

Iratkozzon felt Zet-Chemie friss információkért, termék infókért. Adatkezelésünk